Köket

Bara Köket är kvar!

God kväll i luciafirandet och tredje advent!

Bloggen har i helgen genomgått en STOR förändring. I princip 12 års innehål är raderat. Det har varit en LÅNG process för mig att komma hit. Jag har lagt så sjukt många tusen timmar på att blogga – skrivit alla inlägg och fixat alla bilder. Men – tiderna förändras och jag har känt i ett par år nu att varken tiden, energin eller bilderna har funnits där. Vi gör annat i livet. Jag gör annat i livet.
Så – den här helgen har jag raderat exakt 4326 inlägg. Sug på den. Det är 12 års stora och små händelser. Barn har fötts, bröllop, husköp, semestrar, begravning, mer bebisar och bröllop för vänner, stora födelsedagar och högtider. Allt. Nu är bara maten, tårtorna och recepten kvar. För det är vad jag sparar – Anhavis Kitchen. Det som händer och sker i köket.
Mina tårtor, bak, dukningar, högtider, recept och matinspiration. Självklart kommer lite personliga grejer hänga kvar och lite bilder smyga sig in. Men fokus från och med nu kommer bara vara köket. Jag har ändrat om i kategorierna – skapat några huvudkategorier och sen massa underkategorier. Jag har tagit bort massa widgets och den kopplade Facebook-sidan. Helt enkelt rensat upp. Behåller den lay out jag har då den är superenkel och tydlig. Sökfunktionen är kvar såklart och lika så möjligheten att skriva ut. Så ja..

Välkommen till Anhavis Kitchen!

Mat, bak och allt som händer i mitt kök.

Ny header och stil. Och en liten logo också bara för att. Den återfinns även på mitt Instagram där jag heter @anhavis_kitchen. Häng gärna med där också!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: