Livet

Dimma

God Morgon

Åh har en sån där bra vecka. När saker funkar. Jag hinner saker, får måste gjorda och ändå har tid för lite lugn. Barn är glada. Middagar är preppade. Träning hinns med och lite kul saker planerade för helgen. Älskar älskar älskar när livet bara rullar. Har kört morgonpromenader hela veckan vilket också är GRYMT för välmåendet. Blir på så sjukt bra humör när man kommer ut och kommer igång på morgonen. Idag passade jag dessutom på att ta några bilder – dimman idag var kompakt. Gillar dom här tidiga höstmornarna när det det är kallt och krispigt, alla härliga färger och dimma.

Förstår inte att det ska vara så svårt att hålla sig till det man planerat. Det är ju såååå härligt när det funkar. Jag håller mig till mina 5 om dagen. 3 måste, 1 borde och 1 vill. Idag är det återigen tvätt på måsten ihop med lite pappersfix och en sväng i trädgården (Vi kör ett höstryck med 1 timma per dag för att inte få slita ihjäl oss på helgerna). På borde finns ett hopp om att planera en REJÄL rensning i källaren och på vill ska jag faktiskt unna mig tiden att gå på ett pass på SATS. Har insett att jag återigen är sjukt dålig på att investera tid i mig själv. Känner alltid att jag inte har tiden. Men ofta märker jag sen att jag inte heller gjorde direkt nåt annat superviktigt utan tiden bara gick. Så ikväll ska jag ta den tiden för mig.

Dagens skitgrej är att jag måste ta tag i mitt onda knä. Har fått löparknä (känns skitlarvigt när man typ lunkar några kilometer men faktum kvarstår – ont som F-N gör det) och måste hitta på nåt för att få hjälp med det. Ska börja med vår företagshälsovård tänkte jag…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: