Livet

Jag vann minsann

Visserligen har jag bara slagit en förkylning men det känns nog så stort idag när jag var ute på morgonpromenad. Har varit förkyld en bra bit över en vecka och såklart lyssnade jag inte på kroppen där mitt i någonstans, precis när jag började bli bättre tog jag i för mycket och däckade igen. Låt hela förra veckan men nu i helgen började livet återvända. Äntligen! Trodde en kväll när hostan var vidrig att Corona hade tagit mig men nja, nu blev jag frisk fort och har inga problem med varken andning, hosta eller ork så det var nog bara en vanlig hederlig höstförkylning. Tog mig som sagt ut på en promenad imorse – sååå skönt – har inte tränat på evigheter! Tänker att jag ska smyga igång denna vecka med promenad och kanske nåt yogapass. Gick hur som helst min vanliga runda men mötte en ny kompis! Kolla här!

Vi stod och spanade på varandra en stund tills räven insåg att jag skulle komma för nära och smet iväg in i skogen igen. Så fin!!!! Med sån JÄTTEfluffig svans och bara hur söt som helst. Gjorde min morgon!

Vi hade för övrigt en alldeles underbar söndag igår. Fick massor gjort i trädgården, jag va och veckohandla och sen tog vi en helkväll i köket. Bra musik, gott i glasen och lagat mat för hela veckan. Underbart! Den här veckan bjuds det på Lasagne, Korvstroganoff, Fisksoppa, Tortillas och köttfärssås och spaghetti. Vi gjorde dessutom en pasta med pancetta och grönkål till middag igår som blev super. Recept kommer senare idag! Det är underskattat att ha matlagning som samkväm. Vi är ju matnördar så att få en hel kväll med skratt, närhet och pyssel i köket är rena energiboosten för oss. Rundande av kvällen med glass och kortspel ihop med Harry. ♥

Nu rockar vi ny vecka och jag har ett enda mål med denna vecka – HÅLL DIG TILL DET DU PLANERAT! Att det ska vara så svårt. Har så mycket jag vill, borde, måste, önskar, tror jag ska hinna och ja, det går ju inte. Alls. Nu har jag gjort en planering för veckan och den ska. bara. hålla. Håller mig som jag brukar till 5 saker. 3 måste. 1 borde. 1 vill.

Det går bra som fan so far. Måste 1 va byta lakan och det gjorde jag redna efter frukost. Måste 2 var att ta tid att köra nån form av träning – morgonPW är redan avklarad. Måste 3 är att sortera ren tvätt – höst oklar! Borde 1 är att tömma alla blomkrukor på vissna sommarblommor – har hopp om denna i eftermiddag. 1 vill är att köra en onlineträning i personlig utveckling. Tänker att jag ska köra den på lunchen. Borde gå va. Wish me luck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: