Livet

Babyrumpa i rosa

Den här godingen är då gjord typ som klassisk prinsesstårta. Lika bra att gå saft när det är massa nya människor som jag inte hade en aning om vad dom gillade. Gillar man inte prinsesstårta kan jag inte hjälpa – så är det bara. Ljusa bottnar med en aning citron i, min jordgubb/röda vinbärsylt, vaniljkräm och grädde. Monterade denna i en vanlig bunke bara för att få den i perfekt rund form från början. Sjukt smidigt. ”Trosorna” med volang är gjord i sockerpasta och filten i marsipan. Hade min kompis Ida här på kvällen så hon stod tappert och placerade varje liten guldkul med pincett. Fossingarna är också i sockerpasta – dom var det ju såklart ingen som åt dock.

Självklart gick hela kalaset i rosa, rosa och mer rosa. Jag stod inte för inköpen av dekorationerna men tror att dom köpte allt från nån av dom stora kalassiterna. Jättefint blev det hur som helst.

Maten, my god vilken mat, stod Louisa för. Detta är ju en av tjejerna i vår middagsklubb så jag vet ju sen tidigare att hon kan styra käk. Men vi fick alltså en butternut-soppa till förrätt med kanel och kokosmjölk och grejer. SÅÅÅÅ god. Fantastisk pastasallad, små piroger och annat gött till varmrätt. Var så galet mätt när vi väl rundade av den här kvällen. Härliga tjejer, en underbar gravidmage med ännu finaste tillhörande Nicole. Så mysigt!! Snart får vi en middagsklubbs-bebis minsann! Det är bara veckor kvar nu!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: