Ytligheter

Drömmer om sol

Söndag morgon. Mulet och regn. Deppigt när man helst hade velat ligga vid poolen eller testa nya bikinin på båten. Men men – bara hitta på annat. Jag var, på riktigt med livet som insats, på IKEA igår. Nä men fy FAN säger jag bara. Jag må älska IKEA men vaaaaaad gör alla där i äckliga Coronatider? Ärligt? Jag hade ett ärende till reklamation/återköp och tänkte att det borde gå att smita in bakvägen och sen ut igen. Tji fick jag. Det var kö IN! Kön in till vanliga entren va säkert 50-60 meter men även till återköp va det några före. Gick ändå hyggligt smidigt. Sprang sen bakvägen in för att hämta de lampor och ramar jag skulle ha. Dit hade inte alla lördagsflanerande människor hunnit än som tur var – misstänkte att det va en idé att vara där när dom öppnade. Hem kom jag i alla fall och köpte med mig en hylla från MIO och en spegel från Jysk här i Väsby – lugna gatan på båda ställena där tack och lov. Idag ska jag piffa!!! Visar sen när det är klart – det är långa hallen som ska få en lite make over.

Gällande det här med sol då så hade jag ju som sagt hoppats på att jag behövde använda dessa favoriter mer – men det kommer! Produkter som är to go och går att ha i väskan är grymma och dessa tre släpar jag på denna sommar.

Solskydd i fejset är A och O. Har alltid minst SPF 30 i ansiktet oavsett. Använder ett serum från NIOD som är helt underbart. Har dock denna mist från VICHY i väskan och bättrar på med SPF 50 om det är en solig dag. Är ärligt lite slarvig med övriga kroppen måste jag erkänna men aldrig i ansiktet. Aldrig.

Sommardoften utan alkohol som går att ha på sig i sol från Rituals. Deras bubbliga serie Rituals of Holi är heeeeelt ljuvlig och just denna kroppsmist doftar bubbelgumsrosahimmelgodis. Typ. Svassar runt i ett moln av denna hela sommaren kan jag säga. Love!

Och min ständiga vapendragare året runt. Misten från Lumene. Som jag älskar denna. Testar lite andra då och då men kommer tillbaka till den här ändå. Det liksom känns som att man stoppat fejjan i en hink återfuktning. Doftar underbart fräscht och friskt. Till och med ungarna älskar den och ber om en puff när jag tar fram den.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: