Äventyren

På grund som avslutning

Då vad det måndag igen. Helgen bjöd på riktig makalös midsommar och underbara kvällar men också en rejält pissig händelse. Vi gick på grund med nya pärlan. Hade planerat att ta massa härliga bilder och göra ett inlägg om nya båten men istället står hon nu på land i väntan på reparation! Så galet jäkla skitdåligt!

Måste dock ge en grym eloge till all support och grym bärgningshjälp. Först av en vänlig själ som såg oss från sitt hus och kom till undsättning med sin vattenskoter. Han drog bort oss från grundet och till sin brygga. Sen kommer två fantastiska människor och bogserar oss. Redan då är det fixat via vårt försäkringsbolag att vi kan åka till en marina som hjälper oss. Magiskt! Mitt i all skit med trasig båt och stressade barn är dom bara så lugna och trygga. Fixar och donar och tar sig tid att prata med ungarna och svara på Harrys alla frågor. Dom körde oss sen till Vaxholm där våra fina vänner hämtade upp oss.

En värdelös dag men som ändå löste sig så bra det nu gick. Nu hoppas vi bara på att båten går att laga snabbt så vi inte missar halva säsongen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: