Livet

Bakom mina solglasögon

Men kolla denna! Hur vacker?! Vill ta in stora grenar och sätta i vaser men dom blir ju så ledsna så snabbt så jag håller mig. Smiter ut bland buskarna mest hela tiden och doftar och njuter istället. Älskar Syren. När Syrenen blommar är det skolavslutning för mig. Det hör ihop. Och mycket riktigt är det ju dags snart. Helt sjukt att Harry går ut 2:an om en vecka. Och Viktor går ut 8:an. Sista sommarlovet på låg- och högstadiet för killarna. Galet!

Harry körde mellis bakom solisar idag. Sötunge. Han rockade på träningen tydligen (enligt sig själv) och mamman fick ihop både en rejäl PW och kolla på träning. Kanon numera när dom lirar 1,5 timma. Då hinner man både få ihop livet och ändå hinna kolla en bra stund. Alla nöjda.

Idag blev just en sån dag när jag fick ihop allt. Livet, jobbet, träning, barn, middag och lite annat. Just idag bestod lite annat i att skicka tradera-paket och sitta här en stund. Man blir ju sjukt nöjd över såna dagar alltså! Synd att dom inte infinner sig varje dag bara. Men idag gick det och det tänker jag gotta mig åt resten av kvällen framför ett avsnitt Walking Dead. Vi har börjat om på den från allra första avsnittet. Har 9 säsonger att plöja nu så bör ju räcka en stund.

Dagar när livet går ihop. Det är fan fina grejer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: