Livet

Måndagslista!!

Jag. Är. Så. Trött.

Den här veckan är kort. TACH OCH LOV. Jag är så galet trött. I själen typ. Det här går mig SÅ på nerverna. Att vara hemma. Att inte träffa vänner. Att inte kunna göra att jag brukar. Jobbar häcken av mig. Men den här veckan har jag faktiskt börjat gå till gymmet igen. Det går inte längre. Haha – vilken munter start på min positiva måndagslista. Nä – nu taggar vi om!

Gymmet
Jo men vi börjar väl där. Det är förjäkla gött att gå dit. Och faktum är att jag hittat en bra sak med att vara instängd och jobba hemma. Man kan träna på hemmagymmet på lunchen. Mitt Sats har rätt goa klasser på luncherna men dom hinner man ju aldrig med annars. Nu passar jag på!

Bröllopsdag
Blev ju inte ens i närheten av vad vi hade tänkt oss. Men vad gör det. En bröllopsdag är ju ändå en bröllopsdag. Mysigt och en milstolpe ändå. 6 år har jag varit fru. Häftigt. Kollade vår fotobok med alla bilder från bröllopet igår. Och denna alltså. Kan fortfarande vara den absolut bästa bilden ever på killarna! Mina skruttar! Kolla Harrys blick!!!

Printet
MQ blev MarQet. Och försvann. Och kommer nu tillbaka som jag förstått det. Jag har inte orkat ge mig ut i Coronaland och slagits i butikerna nu när dom sålde ut MEN jag hann sno åt mig de kanske snyggaste byxorna för denna sommar. Sjukt nöjd. Tog dom både i svart och i nude. Love!

Retail Therapy
Varför har jag aldrig hört detta uttryck förut. BÄSTA ju. För ärligt – vad är bättre än lite shopping? Oavsett om man är på topp eller botten. Ledsen, arg eller glad. Man blir på riktigt lite gladare om man får shoppa lite. Som byxorna ovan. Perfekt terapi. Retail Therapy och Villhöver. Bra skit!

Grymma produkter
Men hörrni – Måste få med dessa på listan. Oh Lord vilka produkter. Jag bara älskar dom. Ett serum för hårbotten. Magiskt bra. Jag får lätt både jättetorr och kliande hårbotten men detta gör ALL skillnad. Har dessutom massa belägg för att hjälpa mot tillfälligt håravfall. Detta hoppas jag också dra lite nytta av även om jag använd den för kort tid för att se effekterna. Och håroljan – men lägg av så bra den är. Doftar magiskt. Bara försvinner in i håret och tar bort friss och skit i ett nafs. Gillar att testa nya grejer men dessa två tror jag kommer bo i mitt badrumsskåp lång tid framöver.

Nu ska jag ta en dusch, plock fram nån go kvällsfika och slänga mig i soffan en stund. Imorgon – nä men då kör vi en marathondag med jobb igen. Håll ut nu! Kommer dessutom har sååååååån träningsvärk. Rätt åt mig! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: