Livet

Sockerbröllop

6 år sedan idag. Det är galet vad tiden går fort. Tänker inte på något sätt säga att det varit enkelt eller en dans på rosor hela vägen men det är vi. Det har det alltid varit. Du och jag.

I år är det sockerbröllopsdag. Jag hade bokat en resa till Budapest som överraskning till oss men den är avbokad sedan länge. Det får bli en annan gång. Men det är ju så det är, det här som dom kallar livet. Skit händer. Hela tiden. Men vad gör det? Vi firar en annan gång. Vi har mängder med bröllopsdagar kvar att fira. Det är en av våra bästa egenskaper. Vi löser nåt annat. Gör nåt annat. Vänder på en femöring om vi ledsnar och kör på nått nytt.

Du är min andra halva. Den som alltid saknas när du inte är med mig. Det går oftast inte mer än nån timma mellan sms:en om vi inte är på samma ställe. Vi har alltid något som vi vill berätta, fråga, kolla av eller säga. Ibland är det bara en smiley eller ett hej. Vi har alltid haft det så. Och jag skulle inte byta bort det för något i världen. Du är min klippa i livet och har tagit hand om både mig och barn sedan dag ett. Aldrig svikit. Alltid stöttat. Driver mig till vansinne mellan varven och pushar mig till att göra saker jag inte ens själv vet att jag vill. Förrän efteråt. När jag fått jobbet, klarat kursen eller nått målet. För det är så vi gör. Ingen ger sig och vi vill alltid framåt. Börjar den ena tveka kör den andra. Kör den ena iväg för fort bromsar den andra. Vi är så olika men ändå en sån perfekt kombo.

Vi är bara halvvägs på den plan vi har. Den vi skissade upp på balkongen i lägenheten vi flyttade ihop i. Men det går framåt. Hela tiden. Och vi kommer nå våra mål och drömmar. Det gör vi alltid på ett eller annat sätt.

Du har varit hela min värld i 12 år och jag är så tacksam för varenda sekund med dig! Tack snälla älskling för allt du ger och har gett mig och barnen! Jag älskar dig mer och mer för varje dag.

Du och jag. Alltid.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: