Livet

Tiokampen cykel

I helgen var det dags för Tiokampen igen. Denna gång cykel som ju är både utomhus och inte betyder närkontakt av något slag. Harry startade nästan sist av alla (Har man efternamn på W är man alltid sist – det är en förbannelse vi får leva med i den här familjen). Harry var lite nervös och pirrig innan men nöjd när han väl kom i mål. Det var int hans bästa gren och han kände nog redan när han körde att det inte gick superfort. Men det är tiokampens tjusning – många grenar och man kan inte rocka alla. Den här killen är betydligt mer för att hoppa med cykel än att köra långt och fort. Misstänker att han minsann hittade nåt gupp där längs vägen som han fokade mer på än att köra banan så fort det gick. Sötnöt!

Vi cyklade hem efteråt och det var årets premiärtur för mig. Tycker ju att det är himla mysigt att cykla. Vi tog det lugnt och stannade både för att dricka vatten, kolla en lekpark och kisspaus. Mysigt med lite tid bara vi och dessutom göra nåt tillsammans. Det blir ett nytt mål för sommaren – cykelutflykter!

Vi har även hunnit med fotbollsmatch för Harpan. Med VINST! Inte för att vi räknar men vi vann i alla fall. Harry spelade superbra men lyckades inte med nåt mål denna gång. Viktor har dömt match och varit med och jobbat på tomten. Gräsmattan är klippt och vi har äntligen fått ordning på ett träd (eller megastor buske är nog korrekt benämning) jag tänkt ta ner i evigheter samt grävt bort ett GIGIANTISKT myrbo längs husväggen. Undrar om dom är fundersamma nu när dom bor i en sopsäck i väntan på att hamna på tippen. Varför i hela världen måste dom bo i just min rabatt?! Dumt – då sabbar jag ju hela deras värld. Varit en himla mysig helg måste jag säga. Sitter nu och planerar mat, träningar och livet för veckan. Ska även slänga upp receptet på dom nattjästa frallorna sen tänkte jag – dom blev riktigt goda!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: