Träningen

Coronamilen – nu är den gjord!

Men nu är man ju lite stum i benen då. Hudfärgen har tack och lov återgått till det normala. Älskar att jag matchar min hysteriskt rosa topp…
Men SÅÅÅÅÅÅ nöjd. Idag sprang Corona-milen. Vi springer loppet med jobbet så alla har fått en registrering och så springer man ju när man vill. Jättebra grej för företag nu som behöver hålla sina anställda i farten medan den här fördömda virusskiten pågår. Pengar går även till Radiohjälpen så det är en extra bonus. Jag hade redan bestämt i veckan att jag skulle köra söndag förmiddag. Har egentligen inte alls kommit till en mil i min träning men tänkte att jag får Gågga och se hur långt jag orkar. Det gick sååå över förväntan. Första 5 km gick grymt bra och tog precis 30 min. Det är just nu där jag har min nivå så det kändes finfint. Efter halva hade jag bestämt att köra 5-1 och springa 5 min för att sen gå 1 min. Gick även det riktigt bra och bara på ett ställe gick jag lite mer än denna minut – har en vidrig uppförsbacke vid ca 8 km och där sa benen nej. Men när den var över höll planen och jag sprang i ”mål” på 1.04.04. SÅÅÅÅÅÅ nöjd! Trodde aldrig det skulle gå så bra. Kroppen höll fint och jag var ärligt inte så trött som jag trodde. Det var mer benen som sa nej. Mer intervaller får det bli och även en del backträning. Mitt mål att faktiskt springa en mil kvarstår dock. Vill ju göra det utan att stanna en enda gång. Sen är nästa mål att göra det under timman såklart.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: