Livet,  Träningen

Springer på igen

Fått upp lite fart under skorna igen. Äntligen. Känner att jag allt som oftast hamnar i det läget. Äntligen-läget. Har alltid så mycket jag vill göra. Så mycket jag vill hinna. Så mycket jag måste göra. Och såklart blir det mesta av detta kvar på önskelistan eftersom livet kommer mellan. Jag jobbar ju hemma nu som så många andra och jag trodde innan att jag skulle få MER tid. Man behöver inte piffa på morgonen, inte åka till och från jobbet, man borde hinna slänga in en tvätt mellan möten eller tömma diskmaskinen med en TC i headsetet. Men icke!!! Vi sliter värre än någonsin och allt tar sån tid. Att inte gå upp och piffa gör att morgonrockstempot hänger kvar allt för länge. Nä FY vad jag är trött på detta. Jag vill bara ha tillbaka mitt vanliga (och än stressigare) liv.

Men något som jag faktiskt fått fart på ÄNTLIGEN är löpningen. Det går inte fort (än) och jag kommer inte så långt (än heller) men jag kommer ut. Jag kommer iväg. Och jag gör det ofta. ÄNTLIGEN. Jag älskar ju att springa men det är ju alltid så in i helvete svårt att komma igång. Och sen hålla i det. Alltid blir det nåt mellan så jag inte hinner ut eller så blir jag sjuk eller så är jag lat och hittar på nån sjukt dålig undanflykt. Men nu jäklar går det framåt. Älskar det!! Ska snart ge mig ut en sväng innan mitt första möte klockan 9.

Går som sagt inte så fort ännu – har just nu som mål att ligga på en snittid på 6 minuter per kilometer. Det här är sista vändan – 1 SEKUND IFRÅN!!!! Så nedrigt. Men bara att kämpa vidare. Idag blir det en mysrunda utan tid eller distans. Ska lyssna vidare på min ljudbok och bara njuta av väder och att kroppen hänger med. Det är härligt. Mäter ju ändå en del med min pulsklocka – lite kul är det att ha statistik och så kvar. Jag kör med min Polar som jag tycker är grym, men lite väl klumpig och saknar några funktioner. Såååå – jag har beställt en ny. Till mig från mig liksom. Ska visa när den kommit!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: