Livet

Harry 9 år

Nu har vi firat skruttet i två dagar. Först igår med den lilla skara av familjen som vågade sig ut bland folk och så idag har vi kört hela dagen lång här hemma. Skönsång både live och över telefon, paket på sängen såklart och en så stor present att den inte gick att slå in. Harry fick såklart önska middag ikväll och jag hade hoppats på pizza eller Mc Donalds eller så. Men nej – ungen kläcker ur sig hemmagjord sushi. Så en annan fick tillbringa ett par timmar i köket i kväll. Men jag börjar få in snitsen nu. Blir riktigt bra faktiskt! Såklart fick han frågan nu när han gick och la sig om det varit en bra födelsedag och mammahjärtat blev såååå lyckligt när han svarade ja. Inte helt lätt att bara suga i sig att man inte får varken familjekalas eller kompiskalas på sin födelsedag. Skitcorona. Men vi laddar om sen när denna skiten är över. Då jäklar ska både Harry och jag ha kalas. Men först laddar vi om igen till imorgon. För då fyller minsann mannen i huset år. Det är bråda kalasdagar här just nu!

Älskar ju heliumballonger – alltså det är ju bara så kul och inget ger så mycket kalasfeelings som en rejäl gasballong. Önskar jag hade en sån megatub med helium hemma så jag kunde göra ballonger när jag ville.

Fick ju svänga ihop en prinsesstårta enligt önskemål på kortaste tiden ever. 1,5 timma innan gästerna kom bestämde sig herrn för att ha tårta. Fick fuska med köpta bottnar och hittade bara pippigul marsipan i frysen men en tårta blev det. Och jäkla god också om jag får säga det själv.

I paketen i morse fanns fotbollspryttlar från brorsan i form av nån slags träningsstege och en ny fotboll. Från oss en BMX-hjälm och cykelhandskar. Harry va nöjd och glad över sina presenter men minen när han kom ut och såg att han faktiskt fick en BMX var obetalbar. Han var så säkert på att han INTE skulle få en så han stod bara helt stum och tittade på den. Frågade till och med om det var en BMX. Sötnöten!

Vi köpte cykeln på blocket. Finns ju en uppsjö av dessa cyklar men ska man ha nåt lite vassare drar det i väg i pengar. Tills man vänder sig till blocket och får tag på en värsting i jättefint skick för priset som biltema tar för sina. Så bra!

Rundade av kvällen med sushi som sagt – jag börjar få snurr på detta nu och tycker nog ändå att både rullarna och dom små korvarna (vad heter dom?) ser rätt ok ut. Harry käkade väl sådär 20 bitar innan han var klar. Tur att jag gör dom små… Middagen avslutades med glass och frukt. Och tomtebloss. Såklart. Ingen födelsedag utan tomtebloss.

Grattis på födelsedagen hjärtat!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: