Pyssel och Fix

Rensat och piffat – budgetfynd!

Äntligen tagit mig tid att plocka genom min WIC. Det är himmelriket att ha en så stor garderob men det gör också att det är helvetet att plocka genom och rensa den. Men – plötsligt händer det! Nu är det rensat ända ner till strumplådan och allt är omhängt och vikt. Känslan alltså!!! Hittar alltid massa plagg som hamnat i skymundan som nu får hänga först ett tag. Bästa budgettipset – att shoppa i sin egen garderob!

Har inte ångrat en dag att vi vek ett helt rum till garderob. Så himla skönt att alltid ha gott om plats. Aldrig behöva packa ner och upp för olika säsonger eller behöva ha skor undanstoppade på vindar eller förråd.

Hela WIC:en är från IKEA – nästan 1,5 ton PAX och MALM i svartbrunt. Sen piffar jag med lite annat smått och gott efter humör och just nu är jag nöjd satan med ett fynd jag hittade igår – kolla krukan på byråerna!!! Nästan så det är aningen fulkopierat men kunde inte låta bli att sno åt mig en!

Nedan originalet som står högt på önskelistan men som på grund av sitt pris nog kommer få stanna på just den listan…

Jonathan Adlers alldeles uuuuuunderbara kruka – för nätta summan av ca 3000 kr. En aning över min mentala budget för en kruka i sovrummet och dessutom vi (finns de i andra färger tro?!). Men jag har nu en slående lik kruka i min favoritfärg (förvånande va?) GRÅ! Denna sprang på när jag var in på In&Finn häromdagen. Blev min för 79 kr! Kap! Faktiskt så är allt på byråerna riktigt budgetfynd. Ljusstaken är gammal – från Rusta tror jag och det är även den lilla rosa sammetsasken. Alltid kul när man kan få till nåt man gillar för en struntsumma.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: