Mat

Krämig sallad med Parma och halloumi frittes

Måste dela med mig av gårdagens middag. En liten variant av ”Här i ditt kylskåp” som blev en riktig hit! Älskar ju att bara hitta på nåt av det som finns hemma. Rota lite i skåpen och se vad man kan hitta. Den här salladen blir en rejäl fettbomb ärligt talat så super för oss som äter LCHF medan den kanske ska skalas av lite för den som inte gör det. Jag räknade lite på en höft vad den hamnar på innehållsmässigt

Sallad 1 portion
Kcal: 436
Protein: 16 g
Fett: 38 g
Kolhydrater: 7

Salladen är gjord på Hjärtsallad, röd paprika och tomat. Dressingen gjorde jag på följande

Krämig salladsdressing

4 msk creme fraiche
2 msk majonäs
0,5 tsk italiensk salladskrydda
smaka av med salt och peppar

Till detta en stor skiva parma på toppen och så friterade jag ett paket Halloumi i stekpannan i rejält med rapsolja. Jag har dessutom slängt på min favorit koriander på toppen! SÅ gott. Allt blir fasen godare med koriander.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: