Livet

Äntligen en lördag ute

Vilken förmiddag. Fredrik kom hem sent igår efter att ha rest i sisådär 40 timmar. Men han kör ju annan tidszon så vi var uppe med tuppen och ute på äventyr redan vid 11. Frisbeegolf och korvgrillning med jättefamiljen. Underbart väder, frisk luft, sol på näsan och god körv. Vad mer kan man önska en förmiddag i den lätt galna värld vi har just nu?! Underbart!

Det här med frisbeegolf alltså – så kul. Men så svårt. Jag är ju totalt talanglös men kör på ändå. Missade ju att hamna i vattnet med sisådär 10 cm vilket jag ändå är nöjd med. Att jag borde varit ungefär 10 METER åt andra hållet är en annan sak…

Avrundade med grillning. Hur kan kaffe smaka så sjukt mycket bättre bara föra att man är utomhus?! I sann Werner-anda hade vi ju med oss ALLT som vanligt. Fick en lite udda blick när Fredrik glatt tar fram yxa och grillgaller – men praktiskt är det!

Hemma nu igen med det kanske sämsta kvar av picknick – packa upp. Allt som var i så fin ordning är nu bara ihopkladdat i en påse. Muggar, överblivna korvbröd, ketchupkladdiga papper och bullpapper. Halvtomma termosar och använda koppar. Blä. Men så värt det förstås. Ska röja upp här och fortsätta maxa vädret med en löprunda. Hepp!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: