Livet

Min födelsedag!!

Vilken dag! Det har bokstavligt talat öst in grattis från killarnas skönsång i morse tills nu när jag ska släcka och sova. Här har klockan passerat 01 och jag är helt färdig.

TACK! Alla som messat, ringt, snappat, skickat meddelanden och allt vad man nu kan göra för att höra av sig! Tack snälla! ❤️ Kan inte svara er alla men har läst precis vart enda grattis på alla tänkbara plattformar.

Dagen har varit helt underbar! Sol, bad, god mat, shopping, tårta, härlig middag, mer sötsaker och så finaste presenten. Tack snälla hjärtat för att du och killarna gjorde min dag helt perfekt! Från början till slut.

Dags att avsluta den här dagen. Kommer somna som en stock. Men en väldigt nöjd och lycklig sådan. Bästa födelsedagen på många många år!

Anne 4.0 alltså.

Jo men jag kan nog leva med det.

Imorgon bär det av ut i öknen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: