Äventyren

Första intrycken

Intryck 1. Jävlar va höga alla hus är!

Började förmiddagen med att slappa vid poolen. Bada och faktiskt sova nån timma. Bara det att ligga i värmen och soooooolen.

Tog en sväng ner på stan och åt någon form av lunchmiddag. Ingen som kommer hålla sig vaken ikväll. Så slitna! Men hittade en mysig restaurang vid strandpromenaden. Killarna valde på grund av att dom serverade hamburgare i små lastbilar. Men sen beställde vi inte ens burgare…

Intryck 2. Det är måååååånga män som tittar lite (eller jävligt mycket) surt på en när man kommer på gatan. Verkar sådär poppis att vara klädd i vanliga kläder. Lite förvånad – trodde nog ändå inte att det skulle kännas som att man var ”fel” klädd här. Då hade jag ändå långa byxor och ett linne idag. Udda.

Insikt 3. Har aldrig sett så många knappar i en hiss. Och då jobbar jag ändå i Kista Towern..

Insikt 4. Det är så rent. Och tomt. Det är liksom inte trångt, skitigt eller ens mycket folk nånstans. Märklig känsla.

Blir nog inte mycket mer gjort idag. Åter imorgon!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: