Livet

Gott nytt bloggar och far mot Spanien

Världens senaste nyårshälsning! Har medvetet låtit bloggen vila längre än någonsin och seriöst tänkt över om jag ska ha den kvar. Älskar att skriva. Men om vad? Och när? Tid är inget jag har överdrivet med kan jag säga. Men – nu har det gått drygt två veckor, eller nästan 3 kanske, och jag har nästan bestämt mig. Jag saknar den. Saknar att ha mitt eget lilla hål för tankar, idéer och mat o bak. Så jo. Den här bloggen får bli kvar. Men lite ändringar kommer – mindre om det alldagliga och mer sånt som jag verkligen vill ha kvar. Personlig men inte så privat. Typ så. Årsöversikten som jag alltid brukar göra kommer såklart – den vill jag ha kvar här.

SÅ pepp på en vecka i sooooooolen!!

Men först får ni hänga med till Spanien! Dags för jobbresa och just nu sitter jag i taxin mot Arlanda! En vecka på Grankan – jo jag tackar!

Gloria Palace i San Augustin – värre ställe kan man konferera på! Woop woop!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: