Maten

Brietårta – tillbehör till allt

Brietårta m Aprikos och cashewnötter

Fokus nu på den där vit/bruna tårtliknande saken i mitten där på bilden. Den ser kanske inte mycke ut för världen men låt er inte luras. Denna brie-tårta är typ det godaste tillbehöret någonsin. Måste testas bums!!!

1 hel brieost
0,5 burk Aprikosmarmelad
150 gram cashewnötter (salta)

Gör så här:

Lägg upp brieosten på ett fat.
Rosta nötterna i en torr stekpanna. När nötterna fått lite färg hälls marmeladen ner i pannan. Rör hela tiden tills marmeladen blivit riktigt varm utan att det börjar koka. Häll sedan marmeladröran över osten. Vänta en stund så värmen hinner smälta osten lite. Hugg in!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: