Livet

Snabbgenomgång av gångna veckan…

God Kväll! Men panik så länge sedan det var jag kikade in här. Brukar mina veckor vara fulla så har då dessa två slagit ALLA rekord. WordPress-appen har inte jobbat med mig och förra veckan när vi var på konferens fick det bli lite Instastories bara – men gud så härlig och rolig vecka. Jag skulle visat mitt nya fina hår och mina nya hårpryttlar men tror ni jag hann locka håret en enda gång eller?! Nope. Det var in-ut på typ en kvart mellan möten, spa och middag.

Men ett par bilder i alla fall bara för att jag har världens snyggaste och grymmaste kollegor!

Hur som – kom hem och skulle göra sååååå mycket saker i helgen. Men icke – i fredags drog jag istället ut en jäkla visdomstand akut. Så hela helgen gick åt att ynkla sig. Fick dock två riktigt sköna kvällar hos vänner med gooooodaste grillningarna.

Vet inte hur många timmar jag låg så här medan to-do-listan bara växte.

Veckan som gått har tack och lov bara kommit till onsdag – än finns det hopp om en lite långsammare avslutning. Men my god vad livet kastar på en ibland alltså. Galet på jobbet, ungarna börjar skolan, tokig kattunge, lovat att baka till bröllop. Och så allt det vanliga utöver. Vilket påminner mig om att det är hög tid att sussa. Over and out!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: