Livet

Körskor

Körskor – Är det ingen mer än jag som har körskor? Alltså har en ballerina för högerfoten liggande i bilen som man lite smidigt kan byta till när man har snyggpuppor på sig?! Jag trodde ärligt att det här var rätt vedertaget men efter att ha blivit utskrattad på jobbet i veckan av kollegor anser jag mig haft fel. Det leder till min nästa fråga – hur kan man INTE ha körskor? Köra med klackar suger. Klädda klackar och kilklackar blir dessutom förstörda när dom ligger mot mattan i bilen. Till sist är det ju ett ypperligt tillfälla att låta fötterna kommer ur klackarna en stund.

Det här är ett par favoritklackar. Inte så höga så sjävla klacken går att köra med – MEN – dom är klädda och blir alltså skitfula om jag kör i dom. Så jag hoppar i mina gamla Vagabond, som sett såååå många bättre dagar men är dom skönaste skor jag har, när jag sätter mig i bilen. Jag kör säkert och bekvämt och mina klackar håller sig snygga. Har ni inte körskor i bilen – skaffa det bums!

Bild från tidigare i veckan – nu sitter jag i soffan och gossar mig i myskläder. Magen full med charkisar och bubbel och själen fylld med härlig energi efter en dejt med Jessica. Såå länge sen vi sågs och så mycket att ta igen. Men nu är vi på banan och jösses va härligt det var att ses ikväll!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: