Summer tour 2019

Mot Kroatien

Vi har velat fram och tillbaka om vart vi ska ta vägen härnäst. Vår tur i Polen börjar lida mot sitt slut och vi har haft franska och belgiska kusten på förslag sedan tidigare. Men sen har hela tiden Kroatien legat kvar som ett förslag då vi hade det så bra förra gången vi bilade och då just dit. Familjen delades och vi körde till slut en mycket modern omröstning via Instagram. Kroatien vann stort efter en dags röstande och jag började lite smått kika på hotell och ställen som vi kunde tänkas åka till…

Efter mycket om och men insåg att det här kanske inte skulle gå nåt vidare – det var väldigt bokat (inte helt oväntat) och det som fanns kvar låg way over vår budget (helt väntat). Drog en chansning och kollade Novasol som vi bokade huset via förra gången. Samma där – ett hus för 45000 gick att hitta utan problem men annars var det bara små skjul utan pool. Råkade klicka snett på mobilen och sidan laddade om. Där var huset!! Nån måste ha avbokat eller nåt – ett sååå fint hus. Nära Pula som är lätt att köra till. Med pool och mysiga uteplatser. Inom rimliga pengar! Jag tog det bums!

Huset är jättestort så vi gjorde det vi gör när vi har plats över. Ringer in bonusfamiljen. Så jäkla fett! Från ingen plan till hus och bästa gänget samlat på några timmar. Dom kommer farande ner med flyg och på lördag kväll kommer vi sitta där allihop vid poolen och mysa. Bästa!!!

Nu ska vi bara planera vägen ner – blir ett par dagar i Tyskland och så via Salzburg ner till Kroatien.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: