Livet

Midsommarafton

Midsommarafton hemma i år. Så mysigt med en midsommar med SOL! Vi körde klassisk plan med lunch, poolbad, 5-kamp och grillmiddag. Kvällsmys med film, fika och tårta. Lugn och ro med fina vänner! Perfekt start på semestern!

Till lunchen hade vi klassisk gubbröra på kavring och sen en helt magisk halstrad tonfisk med avokadosallad. Koriander, syrlig dressing och rostade pinjenötter! Slurp!

Barnen delade på ett berg av pannkakor med sylt och grädde. Viktor gillar ju tonfisk så han snodde åt sig lite men pannkakorna var ändå bäst.

Vi fick till och med till en liten midsommarstång! Lite sned och vind men med fina barn framför blev det tjusigt ändå! De fina blommorna sparade vi dock till en krans. Älskar att binda kransar – ett så härligt pyssel!

Finaste Thea! ❤️
Kommentar överflödig!
Toffelfotboll i hink! Svårare än man kan tro – ingen träffade i hinken!

Ta tugga utan händer i vatten. Killarna var grymma. Jag och Fredrik sög. Både Harry och Viktor kunde ta en tugga direkt men Fredrik fick inte ner skallen och jag får ju panik av att ha skallen under vatten så jag fick passa på denna grenen!

Vi körde även PET-flaskbowling med basketboll, pennan i flaskan och slänga pengar i hink. Håkan och Viktor gick segrande ur striden med Angeliqa och Harry på andra plats.

Grillning är ju alltid givet på midsommar förstås! Vi körde all in som alltid och hade mat för dubbla avtalet personer. Men det gör inget – finfin restfest ikväll på det som är över!

Jag gjorde en testtårta med en ny maräng jag inte testat! På det stora hela en hit men måsye moddas lite innan det kommer recept!

Marängen innehåller rice crispies vilket var sååååå gott! Dock var gräddningstiden för lång tycker jag så måste göra om den och korta ner. En helt grym chokladkräm, jordgubbar och grädde. What else på midsommar liksom?!

Så helt perfekt härlig midsommarafton! Idag pustar vi ut, tar hand om disken och börjar pack! Whiiiiii!!! På måndag drar vi!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: