Livet

Ipsen NOBA aword

För ett tag sen fick jag i uppdrag av vår HR att göra en check. Den här checken skulle vara för en ny Ipsen NOBA Award. Jag älskar ju att jobba med skapande så jag gjorde det mer än gärna. Gillade resultatet när jag skickade iväg det till HR men skoja inte att jag gillade den ÄNNU mer när det var jag och de andra koordinatorerna som VANN det. Första utmärkelsen!! Jag blev extra stolt över min motivering. ”Always challenge status quo”. Det är något jag alltid försöker göra och sträva efter – alltid ifrågasätta dåliga processer och rutiner. Alltid försöka förbättra och utveckla. När vi slutar ifrågasätta och utmana stannar vi och slutar utvecklas. Det funkar inte för mig. Jag vill alltid mer… Bättre. Smartare. Förenkla. Förbättra.

Blev så sjukt glad och stolt över denna utmärkelse. Och än mer av att jag fick just den motiveringen. Nu ska jag bara bestämma vad jag ska göra med pengarna – det är nämligen så att det ska tas ett kort när man sätter sprätt på slantarna. Dessa bilder ska sen sparas i en stor pokal på jobbet. Kul idé! (jag känner lukten av en ny väska tror jag minsann…. )

Kommentera

%d bloggare gillar detta: