Äventyren

Cannes – första intrycket

Jag ÄLSKAR Cannes! Varit här ett halvt dygn och älskar allt. Gud vilket härligt ställe! Det är ju en jäkla fasad förstås – alla vräkiga hotell, snabba bilar, coola motorcyklar, feeeeeta båtar och Chanelväskor. Har aldrig sett så många på en och samma gång. Chica fransoser sitter och knaprar croissanter och dom som springer på strandpromenaden är fasen snygga dom också.

Vi har hunnit med en promenad längs stranden och en fantastisk middag på en restaurang med namnet La Mome. Fantastiskt rolig kväll!

Den absolut bästa Burratan med tryffel jag någonsin ätit!

Såklart klädd i den lilla svarta – what else when in france?!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: