Livet

Sommarfest med jobbet

En alldeles underbar kväll med fina kollegor. Vi hyrde en partybåt som körde oss runt i Stockholm hela kvällen. Vädret var SÅ med oss och vi fick verkligen visa våra utländska chefer Stockholm från sin allra finaste sida.

Båten M/S Molly går att hyra för privata fester och det är något jag verkligen kan rekommendera att lägga på minnet. Perfekt för ca 30-40 pers. Har både bubbelkopp och bastu ombord om man inte vill hoppa i sjön. Maten var riktigt bra och servicen utomordentlig. Vi var SÅ nöjda!

Ett glas bubbel som smakade kanske ännu lite bättre med tanke på omgivning och sällskap. Jag har ju turen att återigen ha fått fina vänner som kollegor – Ida är en sån. Så himla bäst! Min fina Anna har ju tyvärr slutat på jobbet men hon var med oss via snapchat ändå. Man måste ju hålla lite koll på vad som händer även om man inte är där på plats.

Men alltså Stockholm en solig sommarkväll – blir det vackrare! Vid 23 kom vi tillbaka till Strandvägen. Vissa av oss gick vidare med undertecknad åkte raka vägen mot väntande säng.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: