Livet

Mat och minnen

Vi har haft en såååå härlig dag idag!! Efter frukost och låååång morgon promenerade vi genom stan till Fotografiska. Lunch och lite kul utställningar! Gillar verkligen Fotografiska – lagom kulturellt för en novis.

Åt en jättegod potatispasta med no-waste-pesto och en megalagrad ost. Nomnom!

Tog tunnelbanan tillbaka tillsammans med en herre som fick i sig en halv kvarting (!!!) renat på två stationer. Törstigt!

Glass i Kungsan och en sväng på NK. Bara sånt strosande som man aldrig har tid med annars. Dreglade lite i Chanelbutiken och köpte mig en ny anteckningsbok till jobbet.

Middag åt vi på Eataly. Mums! Så härligt ställe! Vi käkade pasta Vongole bland annat. Det åt vi även första kvällen på vår bröllopsresa så det kändes mycket passande. Hela stället är uppbyggt som en Piazza och jodå – lite Rom-feeling från bröllopsresan fick vi nog allt.

Tiramisu som är min absoluta favorit-dessert. Givetvis testade jag den och den var mer än väl godkänd!

Mycket lyckad kväll och vi bestämde att gå dit och käka lunch och shoppa i deras saluhall imorgon.

Eurovision blir det på rummet nu! Kan ej missas givetvis!!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: