Livet

Full fart o Fula grimaser

Harrys kommentar till denna bilden –

Mamma – vad du har mycket rynkor runt ögat!

Ja men tack då. Precis vad man behöver höra en fredagsmorgon! HAHAHA! Skitunge!

Måste bara igen kommentera det HÄRLIGA med att skutta iväg på morgonen i bara tröja och med solen skinande på näsan. Harry har lärt sig knyta sina skor – vi slet hela födeseldagen för att han skulle få till det. Enligt honom var det nämligen något som ALLA 8-åringar kan. Nu har han alltså knytdojjor som han knyter med stort engagemang! ♥

Idag är det fredagsfeeling minsann! Bara ben och favvokjolen är på!

Jobb först och sen är det slutspurten på kalaspreppet inför imorgon. Det mesta är på plats men ikväll ska dekorationer upp, tårtan piffas och lite mat ska förberedas. Att Harry är peppad är årets underdrift !

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: