Livet

Påskfirandet i bildregn

Vilken påskafton vi fick! Vi bestämde oss väldigt sent för att ändå dra ihop påskfirande hos oss så det blev lite hastigt och lustigt men blev kanon ändå. Man har ju lite rutin på högtider numera – alla är alltid hos oss. Vi körde en snabbsväng på ICA maxi kvällen innan och 38 min prick tog det att få ihop en påskbuffé för 11 pers. Rätt bra mellantid om jag får säga det själv.

På påskaftonsmorgonen när vädret visade sig från sin bästa sida slängde jag in en lag-femkamp också i planeringen för att vi skulle få röra lite på oss! Röta att jag på Maxi kvällen innan fick ett infall och köpte med mig en påse ägg-jakts-ägg som kom väl till pass. Vi körde 3 lag och tävlade i äggjakt, bågskytte, ägg på sked, kast med skumpilar och vissla-efter-ätit-kex. Mitt lag vann minsann!! Woop woop! Ungarna fick SÅ fina påskägg och har nu ätit godis sen dess så det sprutar ur öronen. Vi har regeln att det är ok dessa 3 lediga dagar men på tisdag morgon slängs ALLT som är kvar.

Det fanns ju såklart en påsktårta också men den får ett eget inlägg med recept imorgon för den blev SÅÅÅ bra. Vit chokladkladdkaka med den bästa hallonmoussen jag gjort.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: