Äventyren

Krakow – 11009 steg senare

Nuuu sitter vi ”hemma” i lägenheten igen – time för kaffe och världens största munkar. Munkar gillar man tydligen här – säljs i varje café och i nån form av munk-affärer!

Vi har hunnit med ett gäng kyrkor – den ena finare än den andra – men typ alla renoveras så en hel del av alla coola prylar är täckta med plast. Sen såna här gångar nedan – liksom kyrkor fast ändå inte.

Stället där man kan köpa ALLT! Liknar saluhallen i Budapest men utan käk. Här finns dock det mesta annat man kan tänka sig. Det har tydligen varit tyghallar där man back in the days sålde tyg. Numera mest plastiga souvenirer, bärnsten och trägubbar. Men kul ändå att kika runt!

Nånstans på vägen blev vi hungriga och hittade paninis. Smarrigt!

Solen lyser och hela stan andas vår. Så himla mysigt när alla börjar vara ute. Folk sitter och fikar, barn leker och alla är glada. Underbart!!

Vi knatade upp till kullen där ”Wawel Royal Castle” huserar. Så fint och utsikten över staden är ju fantastisk.

Bara känslan av att få ha solisar på sig igen. Lycka!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: