Självmordstisdag?

Favvoklänning från HM. Den har underbara puffiga ärmar med klädda knappar längst ner – varför gör man inte allt med klädda knappar? Är ju så fint!!

Vill börja med att säga att jag denna skitdag såklart hade skrivit hela detta inlägg när min dator ville annat och bara uppdaterade sig lite. Så att allt försvann. Detta är alltså version två som jag fått skriva om. Tack då.

Tisdagar är ju då enligt statistiken veckans värsta dag. Det är mest tryck på sjukvård och flest självmord (Vem tar ens fram sån hemsk statistik?) och flest människor säger att dom anser tisdag vara den värsta dagen.

Jag har inte haft en dag på självmordsnivå men inte heller nån toppendag. Försökte rädda misären med klänning och bamseörhängen. Alltid lurar det någon. Att jag lyckades peta mig i ögat när jag sminkade mig och därför ser ut som att jag gråtit en flod hör väl bara dagen till…

Det är mörker. Hos hela den här familjen. Vi hade lång ledighet men massa sjukdom, hets med att återställa nån form av boyta i samma veva som det var jul, nyår och födelsedagar gjorde schemat lite väl pressat. Så här i efterhand kanske vi borde sansat oss lite men kul hade vi och inte mycket att göra åt nu.

Dagen har dock gått i warpfart. Hur mycket kan en stackars Marknadskoordinator ha på sitt bord på och samma dag?! Hann knappt sätta mig på stolen innan det var lunch och när jag väl lyckats sätta mig var dagen slut.

Kvällen har dock varit betydligt bättre. God middag och lite sällskapsspel med barnen (mamman måste erkänna att läxfria dagar är härliga ändå) innan läggdags. Mysigt värre! Killarna körde en omgång Twister och jag skrattade så jag dog – stelbent 1 och 2! Sixten kom in på slutet och dominerade – han la sig helt kallt bara och visade vart skåpet skulle stå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s