Livet

Viktor 13

Idag fyller den här killen 13 år. Det är stort på riktigt! Tonåring och allt. Vi slog ihop familjerna och firade till det ordentligt ikväll. 

Först ut på schemat var Bowling i Sollentuna. 

Andra ronden på kvällen blev Viktors favvorestaurang Texas Longhorn där det frossades i lamm, burgare och oxfilé. Mammorna fick till och med ett glas rött – vardagslyx av bästa sort! 

img_2453

Sista stoppet för kvällen – Shuffleboardmatch och en redig marängswiss för 7. Jäklar vad svårt Shuffleboard är men efter en rafflande match gick Viktors lag segrande ur striden. Viktigt med vinst på födelsedagen! 

img_2450img_2441

Dom här tre alltså – brorsor på alla sätt. Dom där småskruttarna har inte bara världens bästa storebror utan också varsin bonusbrorsa som också är en bästa kompis som också är en granne. Det är sjukt smidigt och praktiskt på alla tänkbara sätt. 

Stort Grattis på födelsedagen hjärtat. Min stora kille med det ännu större hjärtat. Den snällaste och mest omtänksamma storebrorsan och den bästa sonen en mamma kan ha. Jag är så stolt över att få vara din mamma och ännu mer stolt över dig. Alltid. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: