Livet

Footloose

Dans på TV, nässpray och papper. Det är min kväll. Fy satan. Vaknade dunderförkyld imorse.

Jag. Har. Inte. Tid.

Extra kul är det att ligga sjuk när det är ett helt bygglag som jobbar hemma. Men åhhhhh vad det händer grejer nu. Ska fota i morgon när det är ljust. Tills dess…

Over and out

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: