Gatsby och totalt mobilhaveri

Hej och hå! Den här veckan har bjudit på rejäla toppar och dalar!! Världens julfest/avtackningsfest för vår VD som slutar i årsskiftet toppar veckan medan min mobil totaldog och fick lov att grundinställas får representera botten. Fy fasen vad man har mycket av sitt liv i mobilen. Allt försvann!

Fredrik fick kämpa med Apple-supporten i nästan 4 timmar totalt för att väcka liv i skiten igen. Och såklart hade jag ingen ny säkerhetskopia – så jag är mentalt tillbaka till december 2017!!

Det värsta med mobilkrasch är bilderna. (nu betalar jag istället för ett jättemoln så jag får alla bilder där). Alla bilder från denna fantastiska julfest var borta men som tur är fotar ju alla – så jag har jagat ikapp bilder från kollegor. Gatsby all in körde vi på Sörentuna Slott. Började med lerduveskytte och burgare för att sen svida om till boa, paljetter och höga handskar. Middagen stod Johan Jureskog för och Robert Wells med fru höll i underhållningen. Som gammal konståkare som åkt till Robert Wells pianospel hur många gånger som helst så måste jag ju erkänna att det var såååå häftigt att stå en meter från honom när han spelade. Wow!

Hade kläder sen vi hade 20-tals maffia tema på julfesten på Bayer 2016. Perfekt!!!

Natten rundades av med den bästa DJ:n ever – han lirade låtar med ena handen och sax med den andra. SÅ fantastiskt bra!

Ramlade i säng vid 3 på natten (eller morgonen) och är typ trött fortfarande.. man är för gammal för sånt här nu för tiden men åhhh vilken kväll! Magisk!

Kommentera