Pyssel och Fix

Papper, pärlor och pumpa

Pyssel, pyssel, pyssel!

En av de allra bästa sakerna med högtider är ju ändå pysslet runt omkring! I år har vi varit extra pyssliga nere i vår källare!

Några såna här snygga fladdermöss hänger i vårt tak. Finns mängder med beskrivningar på bla Pinterest på lätt och skoj papperspyssel.

Harry har kommit in i ett jäkla flow med att rita och greja just nu och jag uppmuntrar allt jag kan! Den här snygga pumpan hänger också och dinglar i taket!

Såklart gjorde vi även i ordning en riktig pumpa!

Papperspyssel i 3D – lite mer meck men kul! Även denna idé snodd från Pinterest. Den här blev lite för svår för Harry att göra men han fick göra alla hål i remsorna så satte jag ihop den.

I vårt källarkaos är det nästan svårt att se dom – men här hänger våra pärlade pyssel. Jag själva måste ju säga att jag är lite småstolt över häxan på kvasten. Spindeln är också en favvo! Pärlor är underskattat pyssel! Det finns massor med pärlmönster på nätet för inspo.

Det var nog allt vi fått ihop detta år. Nästan allt kommer ju tyvärr slängas – för vad ska vi annars göra nästa år?!?

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: