Livet

Tillbaka-måndags-lista

Hej Måndag!

Idag blir det en lista som tittar tillbaka på förra veckans godbitar! Jag brukar ju alltid försöka se framåt och hitta bra saker att se fram emot. Men – ibland behöver man ju kika tillbaka lite och se på härliga saker som redan hänt men som man kan gotta sig åt lite i efterhand.

Förra veckans bästa!

img_5853-1

Vardagsmys i källaren

Vi har en regel hemma som vi aldrig ruckar på – det är frukost. Även på mörka vardagsmornar äter vi frukost länge tillsammans. Tänder ljus och lyssnar på radio. Pratar om dagen som kommer och vad vi gjorde dagen innan. Stämmer av middag, hämtning och vilka aktiviteter vi har på kvällen. Jag ÄLSKAR frukost och har smittat av mig på familjen så det är alltid fulldukat bord. Jag inbillar mig att det gör att vi alla får en bra start på dagen – både i magen och i kroppen.

img_5883-1

Härbert har flyttat in

Halloween på intågande och självklart har jag pyntat lite hemma. Vi huserar ju nere i källaren så allt får bli lite i komprimerad form – Härbert fick sitta uppslängd på öppna spisen, ett skelett i en hög inuti spisen och så lite spindelnät och småspindlar förstås. Har lite annat mys planerat också – lite pyssel som jag köpt och så tänkte jag baka läskiga halloween-muffins med Harry.

img_5877

Plingplong 2 år

Min största favvo fyller 2 år!! Det går alldeles för fort och det är stora tjejen som numera styr och ställer med oss alla ♥ Hon fyller på onsdag men vi fick fira med paket och tårta igår. Bästa lillskruttan! Och är inte Plingplong kanske världens bästa smeknamn?!

img_5868-1

Medalj

I helgen sprang jag och A, tilllika Plingplongs fina mamma, sista loppet i STHLM Challenge. Tyvärr har jag missat ett av loppen i våras så det blev bara 3 av 4 men nu laddar vi för nästa år. Då jäklar ska jag få till alla fyra lopp. Har börjat springa efter ett löpschema nu (eller ja, har kört en vecka så kanske inte ska vara för kaxig) så nu ska det bli fart på kärringen!

img_5873

Kostym till vrakpris

Och så REA-fyndet av REA-fynd. Jag är ju helt såld på mönster och färg. Och denna har jag kikat på sen den kom i våras. Tyckte dock att priset var lite saftigt för att vara hos en av kedjorna så jag har låtit den hänga kvar. Men – så i veckan var den på REA och dessutom hade jag som medlem 20 % extra på det. Så 190,50 för hela stassen. Tjoho! Finns det nåt bättre än att göra shoppingkap?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: