Livet

Rulltårta, korvgrillning och strålande sol

God kväll,

Det är bedrövlig uppdatering här just nu. Det finns helt enkelt inte tid och jag försöker verkligen att inte köra på för hårt. Helgen har gått i ett med hemmafix. Firade pappas födelsedag i fredags – supermysigt!

img_5796

img_5801

Tårtan svängde jag ihop efter jobbet och före middagen – på 35 minuter för att vara exakt. Nog den snabbaste tårtan jag gjort någonsin – även om detta inte är en ”riktig” tårta. Hasselnötsrulle med lemoncurdgrädde och smultron från landet. Lite vanlig vispad grädde och hallon på toppen så var denna kreation färdig. Smarrigt värre!

img_5808

img_5802

Vad mer har hänt i helgen då? Jo Viktor lirade match i helgen – vinst mot Brommapojkarna minsann. Satt fint i det härliga vädret. Jag och Harry var där medan Fredrik var hemma och preppade för trädgårdsarbete. Vi klippte ner äppelträden och krattade löv. Killarna samlade ihop alla leksaker som ska få bo inomhus i vinter och vi tog undan utemöbler och grillar. Och såklart – grillade korv! Det är ett måste när man jobbar i trädgården!

img_5811

img_5815

Men tack för den. Ska man fästa presenning ordentligt så får man ta till lite märkliga metoder – som att kräla in mellan stolarna under bordet. Jag fastnade sen så Fredrik fick bokstavligt talat dra ut mig.

Dagen idag har vi tillbringat här hemma. Fotbollsträning för Harry, massa TV-spel och bara mys. Jag och Viktor tog en tur i spåret – i T-shirt i oktober!! Helt underbart väder!

img_5826

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: