Rulltårta, korvgrillning och strålande sol

God kväll,

Det är bedrövlig uppdatering här just nu. Det finns helt enkelt inte tid och jag försöker verkligen att inte köra på för hårt. Helgen har gått i ett med hemmafix. Firade pappas födelsedag i fredags – supermysigt!

img_5796

img_5801

Tårtan svängde jag ihop efter jobbet och före middagen – på 35 minuter för att vara exakt. Nog den snabbaste tårtan jag gjort någonsin – även om detta inte är en ”riktig” tårta. Hasselnötsrulle med lemoncurdgrädde och smultron från landet. Lite vanlig vispad grädde och hallon på toppen så var denna kreation färdig. Smarrigt värre!

img_5808

img_5802

Vad mer har hänt i helgen då? Jo Viktor lirade match i helgen – vinst mot Brommapojkarna minsann. Satt fint i det härliga vädret. Jag och Harry var där medan Fredrik var hemma och preppade för trädgårdsarbete. Vi klippte ner äppelträden och krattade löv. Killarna samlade ihop alla leksaker som ska få bo inomhus i vinter och vi tog undan utemöbler och grillar. Och såklart – grillade korv! Det är ett måste när man jobbar i trädgården!

img_5811

img_5815

Men tack för den. Ska man fästa presenning ordentligt så får man ta till lite märkliga metoder – som att kräla in mellan stolarna under bordet. Jag fastnade sen så Fredrik fick bokstavligt talat dra ut mig.

Dagen idag har vi tillbringat här hemma. Fotbollsträning för Harry, massa TV-spel och bara mys. Jag och Viktor tog en tur i spåret – i T-shirt i oktober!! Helt underbart väder!

img_5826

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s