Svarta strumpbyxor på!

Idag är det dags! Idag åker svarta strumpbyxorna på! Höstrusk deluxe ute och tända ljus inne. Idag är även dagen då bygglaget kommer hit och börjar renoveringen! Jag är jättedelad – en halvan av mig vill bara komma igång och köra och den andra halvan oroar sig en aning för att bo i byggkaos i 3 månader…

En snabb en från garderoben i morse – klänningen är en favvo som hängt med ett par år nu och skorna är höstens bästa kap! Köpte dom av en kompis som tröttnat (typ nya) och jag bara ÄLSKAR dom! Från Steve Madden som är en skofavorit – passar alltid perfa på mina ankfötter! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s