Ytligheter

Svarta strumpbyxor på!

Idag är det dags! Idag åker svarta strumpbyxorna på! Höstrusk deluxe ute och tända ljus inne. Idag är även dagen då bygglaget kommer hit och börjar renoveringen! Jag är jättedelad – en halvan av mig vill bara komma igång och köra och den andra halvan oroar sig en aning för att bo i byggkaos i 3 månader…

En snabb en från garderoben i morse – klänningen är en favvo som hängt med ett par år nu och skorna är höstens bästa kap! Köpte dom av en kompis som tröttnat (typ nya) och jag bara ÄLSKAR dom! Från Steve Madden som är en skofavorit – passar alltid perfa på mina ankfötter! 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: