Livet

Jobbar söderöver ett par dagar

God kväll! Jösses – den här dagen har då gått i ett! Var på Frantzen (mer om det i ett eget inlägg) igår och kom inte hem förrän 02.15… och taxin väntade utanför 7.2 imorse. Lätt död och fruktansvärt illamående startade jag dagen ner mot Ängelholm och till slutdestination Örenäs Slott!

Länge sedan (och då snackar vi ÅR sedan) jag mådde så kastrull efter en kväll ute. Men det gick och dagen har gått riktigt bra!!

Är lite småkär i min nya rutiga Blazer – kap från H&M i butik nu.

Vi har preppat allt från goodiebags till ultraljudsmaskiner och flaggor till blomarrangemang. Det blir bra!!!

Imorgon blir det heldag från 7 på morgonen till 01 på natten. Så – nu ska det sovas vill jag lova!

Natti

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: