10 år tillsammans

Hej hörni!

Sent som attan är det och jag borde sova. Men som vi sliter just nu med att tömma halva övervåningen inför renovering! Mängden prylar vi säljer, slänger men framför allt skänker är hysterisk! Det är såååå skönt att få det gjort men det tar tid att gå genom. Nästa vecka börjar rivningen – jag är SÅ otålig!!!

I veckan kom förresten årets bok!!! Har slitit med den också mitt i allt men i samma sekund som den kommer är det så värt allt jobb. 10 år har vi varit tillsammans nu. Galet! Känns som ett helt liv och samtidigt en vecka. Tionde boken om vårt galna liv. Alla äventyr. Alla renoveringar. Alla semestrar. Födelsedagar. Allt ryms och blir till 100 sidor minnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s