Dag 6 i sängen

Bitter, trasig och uppgiven. Det sammanfattar min tillvaro just nu. Var till läkaren igår som sjukskrev mig nästa vecka också när det visade sig att detta ”bara” är virus och inte går att göra mer åt än att krypa tillbaka till sängen. ”Du kommer behöva dom dagarna. Krya på dig”

Jahapp. Så nu ligger jag här igen. Bitter och hatar allt. Jag har SÅ mycket att göra. SÅ många saker jag lovat att fixa. SÅ mycket jag vill få gjort. Men orkar ingenting. Fan vad jag hatar att vara så här ynklig!!

Som kronan på verket har jag nu utöver den akuta luftrörsinfektion och bihåleinflammationen fått rejält ont i högra örat. Så jag antar att vi nu slänger på en öroninflammation också. Det är nu vi mentalt lägger in en låååååång harang av svordomar och andra fula ord. Så.

Tillbaka till soffan. På återseende i Narnia. Typ.

Från en mycket bättre kväll – rockfesten på konferensen med jobbet!! Kan inte låta bli att älska den här bilden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s