Livet

Semestern fortsätter…

Här är det verkligen semester. På alla tänkbara sätt gör vi så absolut lite viktigt vi kan och så absolut mycket vi bara kan av ingenting. Idag har vi legat i eller bredvid vatten och bara lapat sol och ätit vattenmelon hela dagen lång. Sket i middagen och stannade ute med båten ännu längre. Snabbkäk på Max innan vi inhandlade nya kylväskor, var på systemet och preppade inför nya utflykter. Det går ingen nöd på oss med andra ord…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dom här gullfisarna ser till att vi inte sitter still allt för många sekunder. Det ska badas, dansas, ätas, kastas stenar eller kottar och sen badas igen. Och ätas. Och så en dans på det. Phu! Den som ändå orkade med deras tempo hela dagarna..

Såna här sommarbilder värmer i mammahjärtat – då vet man att det är ett sommarlov som kommer fyllas med fina minnen för en lång tid framöver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inser på bilder att det är dags att ta av solbrillorna – kommer se ut som en tvättbjörn snart.. Men håret börjar få till en rätt trevlig jätteblond ton – det gillar vi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och så dom som inte badar, dansar och kastar sten. Dom som har med sig stolar, sitter i skuggan och vägrar låta solen förstöra bonn-brännan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här mina vänner har vi kontraster. Ovan de sötaste i stan på alla sätt. Nedan ett halvkokt, lättbränt sjölejon på land. Den bilden tackar vi för!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha kolla Harrys moves – får jag lov att presentera ”stuts på grunt vatten”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: