Jag har en ny last

Ett nytt spel på mobilen har för tillfället slagit ut allt annat jag någonsin testat när det kommer till appar, spel och mobilfippel. Design Home är ett spel där man inreder. Ett rum eller yta ska inredas efter vissa krav och kriterier. Såååå roligt!

Ju mer man inreder för i pengar ju högre ranking får man – och med varje ny ranking får man möjlighet att köpa nya möbler, växter och belysning. Varje utmaning går sedan till omröstning – och efter ett par dagar får man sitt betyg. Över 4 i snitt ger en bonus. Alla möbler och grejer finns på riktigt och även priserna är ”äkta”. Ett smart sätt för företagen att få både mängder med inredningstips samt göra reklam för sina produkter. Har dock inte ser IKEA – vore nåt med tanke på deras billiga priser. Även i spelet tar pengarna slut allt för fort nämligen!

Min bästa inredning som gav 4,96 av 5 i betyg. Hade jag fått full pott hade det klirrat fint i kassan men fick nöja mig med en ny fåtölj…

Det kommer dagliga utmaningar som ger en daglig bonus och sen finns det massa andra utmaningar som man väljer fritt från.

Det gäller att välja smart så att man inte gör av med alla pengar men ändå får till en så bra inredning att det ger höga betyg.

Sååå roligt och jag är sååå fast!!! Imorgon, när jag får nya pengar, ska jag ge mig på ett vardagsrum i industristil!

Kommentera