Pyssel och Fix

Obegränsat med utrymme!!

Nu är beslutet fattat – efter att ha noga undersökt mina möjligheter med att flytta bloggen till någon portal har jag kommit fram till att jag stannar kvar som min egen. Det kostar betydligt mer per år men så slipper man också massa begränsningar, reklam och förändringar man inte kan påverka. Det här är ju inte den roligaste bilden som hamnat på här på anhavi´s lilla krypin av cyberspace men ack så viktig ändå!

Snip20180628_2

Från och med nu har jag obegränsat med utrymme och kan fortsätta fylla anhavi.se med allt som jag tycker är kul, gott, viktigt och helt oviktigt, sorgligt och annat som jag får för mig att skriva om just precis nu. Om ett litet tag kommer jag dessutom komma till delen om wordpress i min utbildning så då kanske det blir ännu lite coolare och bättre här inne.

Hoppas du hänger med?!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: