Livet

Vår midsommar

Klänning i värstaste orange med silvriga och guldiga trådar – från HM. Blomkrans var ju inte en tanke på att kunna få ihop så det fick bli en i tyg från Ur & Penn. 

Att det varit Sverige-Tyskland just och att det gick åt helvete pratar vi inte om. Bajs!

Fokus på midsommar igår istället. Vi skulle åkt till landet var planen men eftersom vädret liksom inte riktigt var med oss körde vi hemma istället. En väldigt lugn och mysig dag och kväll blev det till slut – med sill-lunch, pyssel, Just Dance, pizzabuffé, film och jordgubbstårta.

Några få solstrålar fick vi på oss och då rusade vi ut för att njuta lite extra och såklart ta en snygg-bild! Dock var det plötsligt så ljust så ingen ens kunde öppna ögonen… Men en kisande selfie bjuder vi på ändå! Även sill-lunchen intogs under hyggligt bra väder men inomhus för säkerhets skull…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pizzabuffé blev årets nyhet på midsommar. Ungarna körde med klassisk deg och tillbehör medan vi vuxna testade en mycket smarrig variant med filodeg, rom och Creme fraishe.  Receptet kommer separat sen – måste leta upp det igen!

Marängbottnar, jordgubbar och grädde. Punkt. Ibland ska man inte knöla till det.

Att inte knöla till det körde vi även på lite pyssel. Vanliga gråstenar som ligger på tomten sen dräneringen och sen akrylfärg. Enklast möjligt och blir så himla fint när ungarna får gå loss. Paljetter, snören, piprensare och lite annat så är midsommar-minnena kirrade. Jag kunde ju såklart inte låta bli att göra en jag med – svensk sten med midsommarstång. (Ser kanske mer ut som en gravsten men ändå…. )

 

img_3984

Kommentera

%d bloggare gillar detta: