Livet

Det är fullt!

Hej hopp!
Skulle göra ett inlägg om allt skoj vi gjort idag men icke! Det är nämligen så att jag efter snart 10 år har fyllt mitt lagringsutrymme hos WordPress. Så inte en endaste bild till kan jag lägga upp. Nu måste jag se över vilka möjligheter jag har att utöka mitt utrymme alternativt flytta hela bloggen. Det är lite att flytta och greja med så det kan bli lite tyst här ett par dagar tills jag vet vart vi ska ta vägen.

Återkommer….

2 kommentarer

  • iashemlis

    Jag hamnade i den sitsen jag med för några månader sedan, började med att gallra lite bilder då det blivit mycket dubbelt men tröttnade snart.. bara tanken att byta plattform gjorde mig trött. Valde att uppdatera mitt abonnemang här och vips har jag fått mer yta. 👍

Kommentera

%d bloggare gillar detta: