Det är fullt!

Hej hopp!
Skulle göra ett inlägg om allt skoj vi gjort idag men icke! Det är nämligen så att jag efter snart 10 år har fyllt mitt lagringsutrymme hos WordPress. Så inte en endaste bild till kan jag lägga upp. Nu måste jag se över vilka möjligheter jag har att utöka mitt utrymme alternativt flytta hela bloggen. Det är lite att flytta och greja med så det kan bli lite tyst här ett par dagar tills jag vet vart vi ska ta vägen.

Återkommer….

2 reaktioner till “Det är fullt!

  1. Jag hamnade i den sitsen jag med för några månader sedan, började med att gallra lite bilder då det blivit mycket dubbelt men tröttnade snart.. bara tanken att byta plattform gjorde mig trött. Valde att uppdatera mitt abonnemang här och vips har jag fått mer yta. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s