Livet

Möten, Chablis och en ruggigt lång dag

Lyckan när man efter en 14 timmar lång dag hittar en skvätt Chablis i kylen! 

Idag har den här mamma (och kvinnan) kört ända in i kaklet kan jag säga. Jobbet tar ju på krafterna – hatar att jag måste fråga om massa grejer hela tiden. Dels för att jag avskyr att inte kunna själv och dels för att det tar massa extra tid att vänta svar från alla. Jag har HUR mycket som helst att göra (det är inga tvivel på att min tjänst – eller rättare sagt JAG – behövs i alla fall) och när allt tar längre tid än jag tänkt blir jag ju vansinnig.

Hann iväg och träna på lunchen vilket var ett mycket välbehövligt avbrott. Att ha SATS i dörren bredvid gör under för mina möjligheter att hinna träna. I love it! Idag gick jag på något som heter bootylicious. Massa ben, rumpa och mage. Man kan säga att jag kanske inte tränat det så mycket tidigare – SÅ jobbigt. Men snabbt, enkelt och jobbigt. Perfekt för lunchen.

Fredrik är borta hela veckan vilket gör själva livet lite mer komplicerat. Så efter jag hämtat Harry styrde vi ihop en kycklingsallad (pluspoäng för att hinna fixa riktig lagad middag trots tidsbrist de luxe) innan vi for iväg på fotbollsträning. Där efter kunde man ju tro att dagen var slut – men icke. Avrundade med ett föräldramöte på fotbollen gällande en cup vi ska anordna i höst. Där jag på något märkligt sätt är nån form av ansvarig. Jag råkade bli det förra mötet när jag tyckte det var för mycket lull-lull och för långa beslutsvägar. Så – nu när det är klart är det jag, mitt glas Chablis och ett avsnitt Good Wife. Pluspoäng 2 för dagen är att jag dessutom, för att jag var väl förberedd, körde fotbollsmötet på en timma istället för två. Grymt effektivt och bra möte där alla fick säga sitt men vi hade ett väl uppstyrt ”manus” att gå efter. Klapp på axeln till mig för att jag satt hela kvällen igår och skrev ned alla viktiga punkter och staplade upp ansvarsområdena. Förberedelse mina vänner – förberedelse. Hepp!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: