Livet

Vårruset

Hello!!

Torsdag redan och veckan är snart slut. Jag hänger inte med! Den här veckan och nästa har vi så mycket i kalendern så det går inte ens nästan ihop. Tack och lov har vi bästaste mormor, morfar och farmor som hoppar in på allt från dansträningar till vernisage-besök i skolan. Det dåliga samvetet lättade imorse när jag berättade för Harry att farmor gärna ville komma och kolla på vernisaget – han blev SÅ glad! Fredrik är ute på vägarna norr över och jag kämpar på med att lära mig allt nytt på nya jobbet. Det går fint men jösses vad jag känner mig NY! Får fråga miljoner frågor om dagen!

 

Dagen igår avslutades på bästa sätt – Vårruset tillsammans med min bästa J. Vi skulle varit 6 tjejer i laget men livet kom mellan för flera av oss så till slut var det bara eliten kvar 😉

Loppet gick sådär – det var tungt att springa och första kilometern var det så mycket folk att jag fick gå vissa sträckor. Men kom i mål på ca 33 minuter vilket väl ändå får vara helt ok. Sämre än förra året dock vilket grämer mig. Hade visserligen tränat mer då och det var betydligt mindre folk i starten. Men men – nya tag om ett par veckor då vi springer andra loppet i STHLM Challenge. Då är det EN MIL så vi kommer väl krypa i mål.

 

Avrundande kvällen med en picknick för 6 på tu man hand. Gott som tusan och vi fick en hel del med oss hem.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: