Rockar idag!

img_3497-1

  Älskar min emoji!! Och just denna passar SÅ bra idag. Den här fredagen rockar FETT för att använda Harrys favvo-uttryck. Jag börjar landa på jobbet. Producerar faktiskt något och inser att jag har en jäkla massor att bidra med. Alla låååååånga och krångliga processer jag varit van med – allt är förlåtet – den vanan kommer göra mitt liv här så mycket enklare! Jag får göra det jag gör bäst – rodda och strukturera upp, styra möten och konferenser och dessutom äga roliga projekt. Känns så bra!!!

Det händer grejer hemma på huset – SÅÅÅÅ spännande. Ska fota lite när jag kommer hem så ska ni få se. Vi ska iväg på en grym roadtrip i helgen och spana på en annan SÅÅÅ härlig grej. Mer om det också såklart. Och det är sol. Jag kunde skutta till jobbet i bara en klänning. Bara en sån sak. Det rullar just nu och jag älskar det!! Nu fortsätter vi så här bra jäkla länge – ok?! Full fart mot helgen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s